K.I.M

K.I.M – Ken Ik Mezelf

Je helingsproces is een bewustwordingsproces. Je bent namelijk al heel! Ik gun jou en je gezin/systeem het mogen ervaren van harmonie en balans. Dit kan volgens de stappen van K.I.M: Ken Ik Mezelf!


Integrale therapie

Op integrale en holistische wijze in kaart brengen van de huidige situatie. Holistisch: een aanpak die naar alle omstandigheden kijkt. De therapie richt zich op alle vlakken waar de situatie niet optimaal is. Integraal: een gezondheidszorg waarbij al het goede uit regulier en complementair wordt gecombineerd. Denk hierbij aan psychosociale begeleiding: cognitieve gedragstherapie, een verpleegkundige kijk, systeem therapie, N.L.P. Gecombineerd met methodieken uit de Homeopathie, lichaamsgerichte therapie, natuurgeneeskunde, Traditionele Oosterse Geneeswijzen en Energetische geneeswijzen. Denk hierbij aan N.E.I, acupunctuurtechniek of affirmaties en energetisch/intuïtief werk.


Coaching

Om te werken naar de gewenste situatie. De stappen van K.I.M helpen om in lastige situaties naar jezelf en soms ook naar de ander te kijken. Bewust worden van gedrag, gevoelens, gedachten en wensen. Dit vraagt oefening en daardoor worden ook terugkerende patronen helder. Hierdoor ontstaat een bewustwordingsproces en creëer je ruimte om nieuwe keuzes te maken in denken én voelen. Dit is een leerzaam traject waarin je jezelf goed leert kennen en waarderen.

Jij bent zelf degene die kan zorgen voor een blijvende verandering. Ik kan je daarbij coachen.